„...facem o lume mai frumoasă” AGRO CS

Despre

Suntem o societate cu succese pe piaţă de un timp îndelungat, cel mai important pentru firmă sănt muncitorii, clienţii noştrii respectiv calitatea produselor noastre. Ne străduim să dezvoltăm relaţii armonioase cu angajaţii şi clienţii noştrii. Facem totul posibil ca produsele noastre să infrumuseţeze spaţiul înconjurător a oamenilor.

Ing. Vladimír Mužila, vicepreşedinte

Firma AGRO CS Slovakia, a aparut in urma cu zece ani, în mai 2000, ca rezultat a patru ani de muncă ai AGROFLORA AGRO CS,moment in care producătorul ceh a constatat că produsele sale încorporează deja aproape 50%din cota de piaţa slovacă.

Comuna Velke Dravce de langa, de langa Lucenec,datorita amplasarii sale geografice,era practic predestinata pentru construirea întregului complex al noilor capacităţi ale filialei AGRO CS Slovakia, a.s.

Productia a inceput în ianuarie 2001iar dupa primul an de activitate a noii societăţi cu 28 de salariati si cu o suprafata de 6-ha s-au inregistrat primele succese de management. Primele investiţii importante in tehnologie au adus si aduc păna astăzi nu numai rezultate economice dar asigura si o dezvoltare stabilă a societăţii.Astfel, in anul următor, AGRO CS Slovacia a fondat o altă filială , AGRO CS Hungary Kft.iar in anul 2010 filiala. AGRO CS Romania.

Treptat a inceput productia de noi sortimente selectionate. . În 2002, a început producţia de coaja, apoi producţia de îngrăşăminte şi, recent în 2008, s-a lansat producţia de scoarta decorativa colorata. AGRO CS Slovacia este cel mai mare producator de substraturi în Slovacia. Sortimentul produselor noastre este mult mai mare :substraturi, ingrasaminte kristalice, lichide, organice, organo-minerale ingrasaminte de lunga durata, materiale decorative, programul de spatiu verde, preparate pentru ocrotirea plantelor. De aceea produsele pentru clienţii HOBBY sunt inpartite în mai multe linii AGRO, FLORA, NATURA KRISTALON, PRACTIC, AB EXTRA si PRIMAFLORA.

Firma acoperă si clientii PROFI si relizeaza construcţia de grădini şi parcuri, terenuri de fotbal si golf, colaboreaza cu producătorii de legume şi ciuperci comestibile, producatori de flori, cu pepiniere forestiere si ornamentale.

Pe anul 2001 vanzarile au ajuns la 2 780 000 euro, iar în anul 2009 au reprezentat 8.610 000 euro. Producţia anuală de substrat AGRO a ajuns deja la 100.000 m³.

Evoluţia pozitivă este confirmată si de faptul ca, în 2010,suprafata site-ul era de 20,8 hectare si are în prezent 78 angajaţi.

Toţi aceşti indicatori pozitivi sunt o condiţie prealabilă pentru ca Compania AGRO CS Slovacia, sa aiba şi in continuare rezultate economice pozitive, o creştere economică stabilă şi o productie de calitate.

Komentáre sú zakázané.