„...facem o lume mai frumoasă” AGRO CS

Despre

Suntem o societate cu succese pe piaţă de un timp îndelungat, cel mai important pentru firmă sănt muncitorii, clienţii noştrii respectiv calitatea produselor noastre. Ne străduim să dezvoltăm relaţii armonioase cu angajaţii şi clienţii noştrii. Facem totul posibil ca produsele noastre să infrumuseţeze spaţiul înconjurător a oamenilor.

Ing. Vladimír Mužila, vicepreşedinte

Compania Agro CS Romania, este o companie de traditie pe piata de produse de gradinarit din 2009 in Romania. Face parte din concernul international Agro CS, cu peste 25 de ani de experienta la nivel European. Produsele Agro CS sunt vandute in Romania din 2004 prin distribuitori, la numai 5 ani dupa intrarea pe piata din Romania datorita calitati produselor cererea a crescut exponential, astfel a aparut necesitatea de a infiinta o subsidiara in Romania . Din 2009 pana in 2020, am distribuit produsele noastre la nivel de tara pe toate canalele de distributie. Deoarece gamele noastre de produse sunt din ce in ce mai cautate, am ajuns la momentul in care compania nu poate sa fie doar un distribuitor de produse, trece intr-o noua etapa cea in care va incepe in curand productia de substraturi de flori si legume in Romania. Suntem o companie dinamica, inovativa, care creeaza an de an produse noi. Ne dezvoltam constant, noua noastra facilitate de stocare infiintata anul acesta, ne permite sa avem stocuri suficiente pentru sezon, ne permite sa livram in timp scurt in toate colturile tari. Fiind locati in Mandra, in centrul tari, putem raspunde rapid si promt clientilor nostri. Avem capacitate de stocare de peste 25.000 de paleti de marfa, pe o suprafata de 4,9 ha.

Producem in peste 5 fabrici, substrat – fertilizant lichid – fertilizant granulat – fertilizant pulbere, punem la dispozitie game complete pentru orice tip de plante, material decorativ de scoarta – mulch colorat – piatra – nisip de joaca. Producem gama naturala, pentru clienti care sunt interesati sa cultive natural, fara nici un adaos chimic. Putem servi clienti din piata hobby, dar ne indreptam atentia si catre clienti PROFI, prin substrat de inalta calitate la ambalaje mari, fertilizanti cu eliberare controlata. Lucram constant la proiecte de mare anvergura, terenuri de golf, terenuri de fotbal, pregatiri de productii de arbusti fructiferi etc. Punem la dispozitie clientului nu doar produse, dar si un volum mare de informatie acumulat in decursul anilor. Lucram constant la scolarizarea echipei noastre, astfel incat angajati nostri sa poata raspunde la solicatarile clientilor.

Nu in ultimul rand suntem intr-o continua expansiune in Europa Central Estica, distribuind produsele noastre in Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia etc.

Lucram si ne dezvoltam constant, pentru a avea clienti multumiti si convinsi de calitatea serviciilor si produselor noastre.

Toţi aceşti indicatori pozitivi sunt o condiţie prealabilă pentru ca Compania AGRO CS Slovacia, sa aiba şi in continuare rezultate economice pozitive, o creştere economică stabilă şi o productie de calitate.

Komentáre sú zakázané.