„Sfaturi privind” AGRO CS

Ajutorul dumneavoastră pentru lunile calde de vară

Hidrogel, un mic - un mare ajutor în grădină. Uită-te la plantele ofilite, care suferă din cauza sodei, este trist şi chiar mai multe daune se produc atunci cand se uscă.

Poate mai plecăm de acasă pentru un timp mai îndelungat, în zile foarte fierbinte de vară plantele sunt protejate de hidrogel, va rezista mult, fără udare, v-a rămăne frumoasă şi sănătoasă. Hidrogel este un ajutor ideal pentru grădinărit vara: pentru că nu este nevoie de udare desă şi substanţele nutritive nu se pierd din sol.

Această substanţă absoarbe apa şi se umflă la o mărime de douăsutecincizeci de ori mai mare ca mărimea iniţială. Apoi, umiditatea ajunge treptat la radacina plantei, din cauza irigarei uniformă bine prosperă.

Protecţia plantelor împotriva secetei, după însămânţare şi plantare

În grădină folosirea hidrogelului se răsplăteşte.La semănare se poate presăra în rănduri. Răsădurile de ridichi, şalata verde si alte legume, au la dispoziţie destulă umiditate datorită hidrogelului, în timp ce buruienile dintre rânduri suferă de secetă. Pentru a creşte capacitatea de a reţine apa în el presărăm 5 – 10 g pe m2 hidrogel. Atunci când este aplicat direct în rând cu seminţele, este eficient 20-60 g de hidrogel pe metru de rând.

Atunci când se plantează răsaduri, cum ar fi căpşuni, zmeură sau mure, datorită hidrogelului creşte şansa lor de supravieţuire. Plantele din containere pot fi replantate pe tot parcursul sezonului, după plantare, cu toate acestea, vine perioada dificilă –sistemul de rădăcină nu este încă pe deplin dezvoltat şi se poate întămpla să se usuce .

Doza recomandată de hidrogel presărăm în sol şi începem plantarea. Hidrogelul v-a proteja plantele pe parcursul secetei din vara.

Utilizarea diversă a produsului- folosirea se răsplăteşte

Hidrogel este utilizat  la toate  plantele, la  arbori ornamentali, plante perene şi anuale. Se aplică la plantare în sol sau în containere, în cazul în care în timpul verii substratul foarte uşor se usucă În sol hidrogelul rezistă mai multe veri,mereu v-a elimina trepta apă în sol -planta va beneficia chiar mai multe sezoane de acest produs . Hidrogelul se descompune fără nici o urmă în sol.

  

Documente

Hydrogel - dozare (1367 stiahnutí) Hydrogel - întrebări (1191 stiahnutí)
Share
Tento článok je zaradený pod Home, Sfaturi privind. Záložka pre trvalý odkaz.

3 komentáre Ajutorul dumneavoastră pentru lunile calde de vară

 1. Robert Bricman hovorí:

  Buna ziua, sunt interesat sa cumpar Hydrogel pentru pomicultura. Puteti sa ma ajutati cu o oferta de pret si adresa de unde pot sa cumpar?
  Locuiesc in Bucuresti. Multumesc, Robert Bricman Tel: 0722.133.235

  • Buna ziua,
   din pacate inca nu va pot da oferta de pret pentru ca Hidrogelul este o noutate a societatii noastre, intra pe piata Romana numai de anul viitor in magazinele Obi, Baumax, Dedeman.
   Cu stima.

 2. Buna seara, 

  Acest produs este disponibil pe magazinul http://www.4garden.ro partener online Agro CS in Romania! Pentru mai multe informatii va invit sa accesati urmatorul link: http://www.4garden.ro/ingrasaminte/hydrogel/hidrogel–ajutor-in-gradina_P1115

  Cu respect, 

  Marius Lucaci –  Marketing 4garden.ro