„Alegeţi din oferta noastră” AGRO CS

AGRO

Seria de produse de bază cu cea mai largă gamă - substarturi, îngrăşăminte, amestec de gazon, produse suplimentare.

Zobraziť produkty ako:

Kategórie produktov

Značky produktov

Substraturi

Substraturi
Substraturile sunt preparate din mai multe specii de turbă , humus , nisip, argilă, îngrășăminte și alte componente suplimentare care sunt esențiale pentru  o buna creştere a plantelor. AGRO CS lucrează cu zeci de formule, care diferă nu numai prin componenţă,ci si de raportul de materii prime, sau de procentul produselor speciale care intra in compoztia lor.

Îngrăşăminte lichide

Îngrăşăminte lichide

Îngrășămintele lichide conțin substanţe care furnizează plantelor şi solului ,nutrienţii necesare de bază, în special  azot, fosfor și potasiu.

Îngrăşăminte minerale

Îngrăşăminte minerale
Îngrășăminte minerale sunt fabricate din îngrășăminte azotate, cum ar fi  (fosfatice, potasice calcinate sau azotate). Sunt împărțite în funcție de, dacă acestea prezintă una sau mai multe substanţe nutritive esenţiale (N, P, K, Ca, Mg), microelemente ( oligoelemente).

Îngrăşăminte organice

Îngrăşăminte organice
Îngrășămintele organice sunt fără ingrediente chimice, sunt necesare  pentru menținerea fertilității  solului și îmbunătățește structura acestuia, fără consecințe negative pentru mediul înconjurător și a sănătății umane.

Îngrăşăminte organo-minerale

Îngrăşăminte organo-minerale

Îngrășămintele organice minerale sunt o sursa ideală de materii organice și nutrienți. Solului furnizează  în plus față de minerale  și materie organică, care activează microflora din sol.

Program gazon

Program gazon
Programul de gazon - amestecurile de gazon profesionale satisfac cerinţele tuturor clienţilor.  Pentru gazon ornamental, încercați să utilizați numai amestecuri care conțin soiuri certificate,seminţe de iarbă cu crestere puternica , de calitate,  specii speciale,graminee. Soiurile germinează rapid, creând un strat uniform cu culori vibrante, şi suficient de mare pentru a rezista  la suprasolicitare.

Materiale decorative

Materiale decorative
Materiale decorative sunt produse extrem de decorative naturale, care sunt făcute din diverse scoarță de copaci vesnic verzi ,si  colorate decorativ in culori în funcție de tipul de material decorativ și aşchii.