„Ştiri” AGRO CS

Societatea AGRO CS a cumpărat o turbărie gigantică în BelarusiaDe ce gigant?

Imaginați-vă o zonă de 1.000 de terenuri de fotbal ,  asta este  terenul  turbăriei din Belarus care aparține societății AGRO CS. Formal turbăria este împărțită în mai multe părți (blocuri). Blocul 1 (550 ha), Blocul 2 (220 ha), Blocul 3 (340 ha). Adâncimea filonului de turba  variază de la aproximativ 3 metri în părțile marginale la aproximativ 6,5 metri în partea centrală.

Stația de producție, situată pe frontiera Block 2, este complet nouă, complet echipată cu echipamente tehnologice de ultimă oră pentru prelucrarea turbei și a substraturilor de   atelierul diviziei de inginerie AGRO CS . A fost adăugată o nouă infrastructură care face posibilă transportul eficient al turbei exploatate , în fluxul existent de producție, unde  folosind tehnologii de ultimă oră, turba exploatată este sortată și prelucrată pentru o utilizare ulterioară (de exemplu, cale ferată cu ecartament îngust, , două prese mari, linia de amestecare și ambalare automată). Tehnologia modernă de ambalare funcționează complet automat. Datorită versatilității tehnologiei de ambalare, este posibilă împachetarea turbei și a substraturilor extrase și prelucrate într-un ambalaj de 50 l, peste 225 l la big/ baluri mari cu o cantitate ambalata de 4-6 m3.

Această investiție deosebită duce la trecerea firmei AGRO CS în rândul elitelor europene ale societăților producătoare de turbă și substraturi.

Prin urmare, dacă ați achiziționat unul dintre substraturile noastre, este posibil ca acesta să conțină deja turba belarusă de înaltă calitate, utilizată în noua fabrică AGRO CS, iar produsele fabricate în această fabrică să îndeplinească în continuare criteriile cele mai stricte de calitate pentru satisfacerea completă a clienților noștri.

 

Pentru mai multe informații, accesați pagina  www.profipeat.com 

În caz de  interes, ne puteți contacta la agrocs@agrocs.ro sau +40 317 800 116/117

Share
Tento článok je zaradený pod Home, Ştiri. Záložka pre trvalý odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *