„Sfaturi privind” AGRO CS

VITALITY KOMPLEX

VITALITY KOMPLEX- Apa vie pentru plantele Dvs. VITALITY KOMPLEX conţine un set unic de substanţe care au un rezultat pozitiv pentru creşterea plantelor.

La baza produsului VITALITY KOMPLEX stau enzimele naturale a ramelor californiene care favorizeaza procesele biologice din sol si prin urmare in tesutul plantei. Preparatul se foloseşte pentru refacerea vitalitatii si cresterea plantelor,măreşte rezistenţa plantelor la stres ,grăbeşte regenerarea plantelor după vătănarea lor de către boli şi dăunători.

VITALITY KOMPLEX – apă vie pentru plantele tale, conţine un set unic de substanţe care activează pozitiv creşterea plantelor. La baza produsului VITALITY KOMPLEX stau enzimele naturale a ramelor californiene care favorizeaza procesele biologice din sol si prin urmare in tesutul plantei. Preparatul se foloseşte pentru refacerea vitalitatii si cresterea plantelor,măreşte rezistenţa plantelor la stres, grăbeşte regenerarea plantelor  după vătănarea lor de către boli şi dăunători.

O componenţă importantă a complexului sunt substanţele humice, care sunt responsabile pentru formarea de humus – partea cea mai fertilă a terenului, acizi humice leagă macro-şi microelemente  în complex de chelat, pe care plantele acceptă mai uşor.

Conţinutul de chlorofil asigură creşterea absorbţiei de fotoni, care îmbunătăţeşte fotosinteza si la lumină mai mică (plastic Sere) realizarea culturilor de mai bună calitate. În condiţii naturale,  cele mai multe metale sunt insolubile – acizii humici acţionează ca purtători de nutrienţi din straturile superioare ale solului se absoarbe din rădăcini în plante. La lipsa de oxigen facilitează respiraţia plantelor. La fel ca efect pozitiv acţionează asupra microorganismelor din sol, pentru a facilita dezvoltarea plantelor. Acizii humici favorizeaza pozitiv acumularea de pesticide in sol  si a diverselor metale toxice care se leagă strâns şi nu va permite depozitarea lor în plante, producând astfel alimente sănătoase.

VITALITY KOMPLEX  -conţine substante nutritive esentiale – azot, fosfor şi potasiu – şi oligoelemente. Nutrienţi şi oligoelemente se află într-o formă uşor acceptabilă pentru plante.

Ce puteţi aştepta dela VITALITY KOMPLEX ?

Preparatul se foloseşte pentru refacerea vitalitaţii şi creşterii plantelor. La legume şi fructe favorizeaza pozitiv  mărimea şi gustul fructelor, majorându-se chiar şi nivelul de vitamina C.  Cu folosirea îngrăşămăntului VITALITY KOMPLEX, creşte vitalitatea generală a plantelor, şi, prin urmare rezistenţa lor la boli şi dăunători. Este excelent pentru a stimula apariţia şi dezvoltarea plantelor slăbite care nu cresc şi sunt neglijate. Substanţele de humus limitează obosirea şi extenuarea solului. Plantele cultivate în pământ argilos vor reacţiona foarte bine la utilizarea complexului Vitality. Utilizarea permanentă poate scădea necesarul  de replantare a plantei într-un nou substrat.

Cum se utilizează  VITALITY KOMPLEX ?

Preparatul se aplică cu stropitoarea sau prin pulverizare pe frunză. Înainte de utilizare agitaţi bine flaconul. Pentru utilizarea regulată se aplică solului prin udare sau pulverizare pe frunze în timpul sezonului de creştere, la intervale de 1 x 14 zile (2-3 capace de  sticlă  la 10 litri de apă) Pentru a revitaliza plantele deteriorate: 15 ml (1 capac din sticla), se toarnă în 1 litru de apă şi se amestecă. Soluţia astfel pregătită se aplică plantei puternic slăbit.  Aplicaţia se repetă de 5 până la 14 zile. Apoi se poate trece la fertilizarea standard si regulată a plantelor. Aplicaţi întotdeauna pe sol umed. La aplicaţia prin şpriţuire pe frunză , folosiţi  15 ml (un căpăcel a flaconului) în 1,5 l de apă. Pentru a asigura o creştere mai mare a rădăcinii plantelor, flori şi fructe bogate, ari trebui să fie utilizate în mod repetat, pe parcursul timpului vegetativ în interval 1x pe luna. VITALITY KOMPLEX  nu folositi deodata cu alte îngraşăminte. Utilizarea VITALITY KOMPLEX va înlocui parţial o fertilizare Nu pulverizati ingrasamintul pe floare!!!

La ce se poate  folosi VITALITY KOMPLEX şi cât de repede se produce efectul?

VITALITY KOMPLEX este un produs universal ,potrivit pentru plante de cameră ,flori de balcon, de grădină,  legume şi fructe. Efect vizibil apare după folosirea a doua flacoane, deci după aproximativ 2-3 săptămâni.

Cu ce diferă VITALITY KOMPLEX de  alte produse asemănătoare?

VITALITY KOMPLEX – are o compoziţie complexă. Compoziţia de substanţe active – enzime, acizi humici si substanţe nutritive – este unică si  oferă totul de ce are nevoie planta pentru creştere viguroasă , aspect şi gust de fructe.

Unde se poate VITALITY KOMPLEX  cumpăra?

VITALITY COMPLEX găsiţi  în reţelele de magazine cu gamă de grădinărit, în centrele de grădinărit şi lanţuri pentru grădinari hobby.

Share
Tento článok je zaradený pod Sfaturi privind. Záložka pre trvalý odkaz.

Komentáre sú zakázané.