„Alegeţi din oferta noastră” AGRO CS

FLORIA

Acestă serie oferă o gamă completă de produse: substraturi, îngrăşăminte, materiale decorative şi program pentru gazon.

Zobraziť produkty ako:

Kategórie produktov

Značky produktov

Substraturi

Substraturi

Substraturile sunt preparate din mai multe specii de turbă , humus , nisip, argilă, îngrășăminte și alte componente suplimentare care sunt esențiale pentru  o buna creştere a plantelor. AGRO CS lucrează cu zeci de formule, care diferă nu numai prin componenţă,ci si de raportul de materii prime, sau de procentul produselor speciale care intra in compoztia lor.

Îngrăşăminte cristaline

Îngrăşăminte cristaline

Îngrășămintele cristalice sunt de înaltă calitate, solubile în apă, recomandat pentru plante care necesită doze mari de substanțe nutritive pentru absortia lor mai usoara de catre planta.

Îngrăşăminte lichide

Îngrăşăminte lichide
Îngrășămintele lichide conțin substanţe care furnizează plantelor şi solului ,nutrienţii necesare de bază, în special  azot, fosfor și potasiu.

Îngrăşăminte organo-minerale

Îngrăşăminte organo-minerale

Îngrășămintele organice minerale sunt o sursa ideală de materii organice și nutrienți. Solului furnizează  în plus față de minerale  și materie organică, care activează microflora din sol.

Îngrăşăminte cu acţiune îndelungată

Îngrăşăminte cu acţiune îndelungată

Îngrăşăminte cu acțiune de lungă durată , sunt îngrășăminte inteligente care furnizează substanțe nutritive pentru  plante timp de șase luni într-o asemenea cantitate care corespunde exact cerinţelor plantelor pentru o creștere stabilă și sănătoasă.

Materiale decorative

Materiale decorative

Materiale decorative sunt produse extrem de decorative naturale, care sunt făcute din diverse scoarță de copaci vesnic verzi ,si  colorate decorativ in culori în funcție de tipul de material decorativ și aşchii.

Program gazon

Program gazon

Programul de gazon - amestecurile de gazon profesionale satisfac cerinţele tuturor clienţilor.  Pentru gazon ornamental, încercați să utilizați numai amestecuri care conțin soiuri certificate,seminţe de iarbă cu crestere puternica , de calitate,  specii speciale,graminee. Soiurile germinează rapid, creând un strat uniform cu culori vibrante, şi suficient de mare pentru a rezista  la suprasolicitare.