„Alegeţi din oferta noastră” AGRO CS

PRIMAFLORA

Substrat de grădină, turba, substrat pentru însămânţare şi înmulţire, de cameră, muşcate şi alte flori de balcon, Îngrăşământ lichid pentru Plantele de cameră, Muşcate, Căpşuni, universal. Amestec de gazon Universal, PARC, SPORT.

Zobraziť produkty ako:

Kategórie produktov

Značky produktov

Substraturi

Substraturi
Substraturile sunt preparate din mai multe specii de turbă , humus , nisip, argilă, îngrășăminte și alte componente suplimentare care sunt esențiale pentru  o buna creştere a plantelor. AGRO CS lucrează cu zeci de formule, care diferă nu numai prin componenţă, ci si de raportul de materii prime, sau de procentul produselor speciale care intra in compoztia lor.

Îngrăşăminte lichide

Îngrăşăminte lichide
Îngrășămintele lichide conțin substanţe care furnizează plantelor şi solului ,nutrienţii necesare de bază, în special  azot, fosfor și potasiu.

Program gazon

Program gazon
Programul de gazon - amestecurile de gazon profesionale satisfac cerinţele tuturor clienţilor.  Pentru gazon ornamental, încercați să utilizați numai amestecuri care conțin soiuri certificate,seminţe de iarbă cu crestere puternica , de calitate,  specii speciale, graminee. Soiurile germinează rapid, creând un strat uniform cu culori vibrante, şi suficient de mare pentru a rezista  la suprasolicitare.