„Ştiri” AGRO CS

INDAGRA târg internațional român, pentru prima dată a participat compania AGRO CS ROMÂNIA

Între 2 și 6 noiembrie 2016, în București, România, a avut loc cel mai mare și cel mai important eveniment agricol. Gazda expoziției internaționale de echipamente și produse pentru agricultură, horticultură, viticultură și zootehnie INDAGRA a fost RomExpo. Al 21-lea târg a fost organizat sub auspiciul Președintelui România, în colaborare cu Camera de Comert-industrial din România.

An cu an INDAGRA duce la creșterea a numărului de companii expozante si vizitatori. De asemenea, crește nivelul de standuri și exponate și evenimente de însoțire.

În anul 2016, la acest târg pentru prima dată a participat și compania noastră AGRO CS ROMÂNIA S.R.L. Pe zona de expoziție de 30 m2 s-a prezentat o gamă largă de produse a societății. Produse hobby, diferite tipuri de substraturi, îngrășăminte lichide, minerale organo- minerale și amestecuri de iarbă.Pentru cultivatorii profesioniști s-a atras atenția la turbă, substraturi, îngrășăminte destinate cultivării profesionale, amestec de iarbă de înaltă calitate și îngrășământ de gazon seria de produse Garden Boom, dar, de asemenea, îngrășământ de gazon cu acțiune de lungă durată seria Fenix.

indagra-targ-international-roman-01

indagra-targ-international-roman-02

Ne-au onorat cu prezența lor mulți dintre partenerii noștri comerciali ai rețelelor ,precum și partenerii privați. Foarte interesați în cooperare a reflectat o serie de companii mai mici care au fost interesați de posibilitatea de a distribui produsele noastre.

Acest eveniment internațional și major este locul ideal pentru a fi încheiate noi contracte și parteneriate. Este un mediu ideal pentru crearea de relatii de afaceri intre companii mari, industriale și agricole.

Expoziția și târgul apreciem foarte poyitiv și așteaptăm cu nerăbdare anul viitor.

indagra-targ-international-roman-03

indagra-targ-international-roman-04

indagra-targ-international-roman-05

Share
Tento článok je zaradený pod Home, Ştiri. Záložka pre trvalý odkaz.

Komentáre sú zakázané.