„Ştiri” AGRO CS

Principiile de îngrijire a gazonuluiUna dintre părțile inseparabile pentru  îngrijirea gazonului este fertilizarea. Fertilizarea regulată nu apare doar în aspectul lui, ci influențează pozitiv creșterea și decăderea sistemului radicular. În timpul fertilizării, substanțele semnificative intră  în sol, ceea ce întărește țesuturile vegetale. Scopul acestui proces este de a furniza substanțe nutritive în mod egal pe tot parcursul vegetației, dar trebuie să se țină cont de utilizarea corectă a cantității de îngrășământ. Dacă fertilizarea nu este uniformă, suprafețele de gazon pot fi mai extense  sau mai intense. În cazuri mai grave, poate să  apară arsură. Din acest motiv, este mai bine să alegeți un îngrășământ care eliberează substanțe nutritive treptat, în decurs de 8-12 săptămâni.

Garden Boom – dezvoltat în Republica Cehă – aduce un nou tip de îngrășământ pe piața maghiară, care satisface toate aspectele menționate mai sus. În plus, compoziția îngrășămintelor individuale (conținutul de NPK) este adaptată anotimpului, Garden Boom este caracterizat prin două tehnologii unice – XCU și POLYON. Caracteristica  celor două tehnologii este că substanțele nutritive sunt acoperite cu o manta protectoare care sunt activate de umiditate și căldură. Această caracteristică permite eliberarea treptată a nutrienților.

În afară de îngrășăminte, Garden Boom se ocupă, de asemenea, cu pregătirea amestecurilor de gazon premium. Aceste amestecuri conțin cele mai bune specii de gazon care au fost selectate în funcție de climatul României și corespund valorilor  atât de RSM (Germania), cât și de STRI (Anglia). Pe această bază, Boom Garden oferă trei tipuri de amestecuri de gazon care îndeplinesc cerințele clienților în domenii cum ar fi densitatea, rezistența gazonului împotriva stresului , și diferite boli, de regenerare și nu în ultimul rând – de calitate. Înainte de realizare a noului gazon este importantă sarcina pentru a afla cum v-a fi utilizat și cât de mult timp putem oferii grijirii lui. Compoziția amestecurilor de gazon depinde de utilizarea finală, care se reflectă în mod semnificativ în titlul amestecurilor de gazon (SPORT, PARC, REGENERARE). Produsele Boom Garden au fost dezvoltate de profesioniști. Au luat în considerare condițiile climatice din România și alte cerințe și nevoi specifice ale grădinilor locale. Acest lucru a dus, de asemenea, la compoziția produselor Garden Boom pentru a acoperi îngrijirea completă a grădinii voastre.

Share
Tento článok je zaradený pod Home, Ştiri. Záložka pre trvalý odkaz.

Komentáre sú zakázané.